Legacy-mode

Afdrukken PDF
Geschreven door Ad op maandag 02 juni 2008 13:56, in: Instellingen (1.5.x)

Dit artikel gaat over de Legacy-mode en het aanzetten hiervan.

Wat is Legacy-mode

Om extensies welke voor Joomla! 1.0.x gemaakt zijn te kunnen gebruiken in Joomla 1.5 kunt u de Legacy-mode inschakelen. Met de Legacy-mode heeft u de mogelijkheid om extensies die voor Joomla 1.0.x gemaakt zijn werkend te krijgen onder Joomla! 1.5.x. Legacy-mode is een instelling die ervoor zorgt dat Joomla! 1.5.x zich voor extensies, gemaakt voor Joomla 1.0.x, gedraagt als zijnde Joomla! 1.0.x.

Niet alle extensies die voor Joomla! 1.0.x gemaakt zijn ondersteunen de Legacy-mode van Joomla! 1.5.x.

Legacy-mode aanzetten

Login op de backend (Beheerdersgedeelte) en ga in het menu naar Extensies --> Plugin beheer. Activeer de plugin "System-Legacy"